MUZ FM

NEWS

David Guetta a dezvăluit „adevărul” despre viitorul muzicii. Află cum va suna acesta – VIDEO

Invitat la MTV European Music Awards 2017, David Guetta a vorbit despre viitorul muzicii și albumul lui preferat al anului 2017.

David Guetta
DJ-ul francez cunoscut pentru piesele EDM a câștigat în cadrul MTV EMA Awards 2017 premiul pentru “Best Electronic” și a prezentat ultima lui colaborare cu Charli XCX și French Montana, “Dirty Sexy Money”.

Întrebat care este albumul lui preferat al anului 2017, David Guetta a declarat:

“O să sune un pic nebunesc, dar nu prea mai dau atâta importanță albumelor. Ar trebui să îmi fie rușine că spun asta, dar recunosc. Rețelele de streaming au schimbat mersul lucrurilor. Sunt doar câțiva artiști care mă fac să cumpăr albume, dar nu atât de mulți, sincer să fiu. Ascult mai mult single-uri.”

Gândindu-se mai bine, Guetta a spus că este impresionat de ultimul album al rivalului său, Calvin Harris:

“Știi cine m-a fascinat? Calvin Harris. A făcut o schimbare majoră în ceea ce privește direcția producțiilor sale, dar mi se pare că albumul lui este absolut incredibil. Desigur, e o competiție corectă între noi. Am numai cuvinte de laudă pentru el.”

Deși David Guetta a declarat că nu mai cumpără albume, totuși, la rândul său, este aproape de final cu un material discografic nou, care va include noua piesă, “Dirty Sexy Money”, dar și colaborarea cu Justin Bieber la piesa “2U”.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns