MUZ FM

NEWS

De la apariţii controversate, la colaborări de succes!

Miley Cyrus face ce face si reuseste sa fie mereu in atentia publicului. De la aparitiile publice si pana la colaborarile muzicale, intreaga sa activitate este urmarita cu mare interes de o lume intreaga.

Desi nu inceteaza sa isi dezamageasca sustinatorii prin vestimentatiile scandaloase, Miley Cyrus pare sa se revanseze in plan muzical, unde realizeaza colaborari cat se poate de interesante si surprinzatoare.

Dupa ce saptamana trecuta, cea mai controversata vedeta a momentului a aparut in videoclipului rapperului Future, azi Miley revine alaturi de Will.i.am cu piesa si clipul „Feelin’ myself”.
Melodia este cea mai noua productie marca Will.i.am, in colaborare cu Wiz Khalifa, French Monstana si… irecuperabila Miley Cyrus.

Prezenta vedetei in imaginile clipului face toti banii. Tinuta sumara, miscarile sexy de dans si picioarele incredibil de lungi vor fi, fara indoiala, pe placul publicului.

„Feelin’ myself” va fi inclusa pe varianta reeditata a discul „#willpower”, lansat initial in luna aprilie a anului 2013 si devenit celebru datorita colaborarilor cu Justin Bieber, Britney Spears, Chris Brown si Nicole Scherzinger.