MUZ FM

NEWS

Delia, hot in noul clip Ipotecat feat Uddi

Ipotecat nu e prima colaborare a Deliei cu Uddi, fost concurent la X Factor, cei doi lucrand impreuna si pentru trackul Anii ce vin al lui Mike Angello. Melodia are un sound reggae, iar balada are sanse sa se auda si pe radio, nu doar online, Delia punand accent in aceasta perioada pe ceea ce simte si nu pe zona de comercial.

„Ipotecat este o piesa pe care abia asteptam sa o lansez. Are un vibe reggae care m-a inspirat mult cand am scris la ea si ma bucur ca am colaborat cu un artist tanar si talentat ca UDDI. Muzica este facuta de Andrei Ropcea (Randi), iar la text si linii am compus impreuna cu el”, spune Delia.
„Pentru mine este o mare onoare sa lucrez cu un artist exceptional din toate punctele de vedere, asa cum este Delia. Sunt fericit sa colaborez cu ea si ii multumesc pentru sustinere, ei si tuturor celor care mi-au fost alaturi inca de la inceput. Speram sa va placa Ipotecat si sa ajungem la sufletele voastre, asa cum ne dorim, prin muzica”, adauga UDDI.

Delia a lansat o serie de piese si videoclipuri in ultima perioada, iar noi am putut sa o ascultam la radio cu balada Doar pentru tine. Ea le-a oferit fanilor si trackuri ca Doi in unu, o colaborare interesanta si controversata cu Mihai Bendeac sau U (Fighting with My Ghosts).

Pe Dragos Udila, Uddi, il stim de la concursul X Factor, unde a fost o prezenta ce a generat comentarii, spunand mereu ce gandeste. Dupa ce a parasit emisiunea, Uddi a continuat cu muzica, lansand o piesa solo, produsa de Randi – Ragga Day, iar apoi a colaborat cu What’s Up pentru Scumpa domnisoara.