MUZ FM

NEWS

Delia își vinde o parte din haine în cadrul unui târg care promovează sustenabilitatea!!!

Încă de la prima vedere, Delia este o apariție în adevăratul sens al cuvântului. De la numeroasele proiecte de televiziune în care este implicată, proiecte muzicale, până la un stil vestimentar nonconformist pe care și l-a construit în timp, Delia este o artistă completă.

În cadrul Detox + Market, un târg destinat articolelor vintage și pre-owned, care se află la ediția cu numărul 15, Delia își va vinde o parte din articolele vestimentare din garderoba personală.
Târgul promovează sustenabilitatea, o soluție tot mai des abordată la momentul actual, iar Delia a fost din totdeauna interesată de mediul înconjurător și păstrarea acestuia pentru generațiile următoare.

De-a lungul anilor, Delia s-a diferențiat de restul artistelor datorită faptului că este o persoană extrem de asumată în declarațiile pe care le face, dar și pentru stilul ei vestimentar eclectic. În nenumărate rânduri, Delia a declarat că nu este adepta trend-urilor, iar pentru ea este important să se simtă cât mai comod în hainele pe care le poartă. „Pe mine mă port cu cea mai mare bucurie. Iar seara nu mă îmbrac niciodată elegant deoarece programul meu este relativ simplu: alerg în Herăstrău!”, a declarat Delia.

Delia este una dintre artistele care îndrăznește la capitolul styling și nu îi este frică să încerce și combinații considerate de către cei din jur ciudate. Ea s-a remarcat prin originalitate, dar și prin asumarea de care dă dovadă cu fiecare apariție pe care o are. Stilul ei relaxat continuă să inspire tot mai multe tinere, și nu numai, care o admiră atât pentru cariera în muzică, cât și pentru stilul spectaculos pe care îl are.

Delia, în vârstă de 37 de ani, se bucură de un succes incredibil, fiind implicată în tot mai multe proiecte de televiziune, dar și muzicale. Recent, artista  a dat un interviu extrem de sincer pentru revista Unica despre felul în care vede ea maternitatea și dacă se simte pregătită sau nu să aducă pe lume un copil: „Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului. Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil.”

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: instagram.com, elle.ro

 

Lasă un răspuns