MUZ FM

NEWS

Delia Matache şi soţul său şi-au tras maşini de 120.000 de euro

Delia Matache şi soţul său, Răzvan Munteanu, au câştigat numai în 2013 două milioane de euro, fiind, cu siguranţă, unul dintre cele mai productive cupluri din showbizul din Romania. Motiv pentru care cei doi au considerat că este timpul să-şi schimbe şi limuzinele.

De câţiva ani, de când l-a cunoscut pe Răzvan Munteanu, patronul mai multor cluburi din Capitală, cel care între timp i-a devenit şi soţ, Delia Matache trăieşte pe picior mare.
A colindat lumea-n lung şi-n lat, la braţul bărbatului său, în vacanţe exotice şi costisitoare şi are şi o situaţie materială de invidiat. Fiecare a reuşit să atingă, în 2013, milionul de dolari, sporind consistent veniturile familiei.
Astfel că e suficient doar ca artista să-şi dorească ceva şi visul i se îndeplineşte. În acest an, ea a vrut maşină nouă şi totul s-a rezolvat. Investiţia pe patru roţi a costat-o nu mai puţin de 60.000 de dolari, dar a meritat, artista declarându- se foarte “îndrăgostită” de jeepul său, marca Range Rover Evoque.
La rându-i, nici Răzvan nu s-a lăsat mai prejos. Şi el conduce de câteva luni un automobil nou, tot unul de teren, dar o altă marcă, Mercedes ML.

Chiar dacă ambii soţi au maşini de fiţe, Delia preferă ca la concerte să facă deplasarea alături de colegii săi din band cu o dubiţă cu frigider şi televizor, pe care o închiriază, săptămânal, cu banii pe care organizatorii îi dau pentru transport.

Sursa: Libertatea.ro