MUZ FM

NEWS

Demi Moore îşi duce câinele la acupunctură

Este cel mai răsfăţat căţel din lume! Celebră mai ales pentru rolurile din filmele „Striptease” şi „Propunere indecentă”, Demi Moore (53 de ani) cheltuie oricât pentru ca potaia ei, Vida Blue, să fie calmă şi fericită.

Fosta soţie a actorilor Bruce Willis şi Ashton Kutcher, Demi Moore, are cel mai costisitor câine de pe planetă. Actriţa îşi duce minidulăul Vida Blue din rasa chihuahua de două ori pe săptămână la acupunctură. O şedinţă costă 715 dolari (circa 2.992 de lei, n.r.), ceea ce înseamnă că vedeta plăteşte 5.720 de dolari pe lună, adică 68.640 de dolari, pe an, pentru tratamentele acesteia. Însă, la averea ei de 150 de milioane de dolari, nu este un mare efort.

Asta nu e tot! Demi o hrăneşte pe căţeluşă cu mâncare preparată de yoghine şi o tratează cu medicamente naturale, convinsă că doar astfel va fi viguroasă şi sănătoasă. Numai că, în ciuda cheltuielilor mari pe care le face faimoasa stăpână pentru ea, Vida Blue pică în fund când latră, aşa este de anemică. Demi Moore a fost convinsă de veterinarul starurilor, Patrick Mahaney, că numai acupunctura îi va ajuta câinele să trăiască mult. „O calmează şi o scapă de stres. Îi stimulează apetitul şi îi tratează spasmele musculare”, susţine medicul. Demi este atât de îndrăgostită de Vida Blue, încât nu pleacă nicăieri fără cățea.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns