MUZ FM

NEWS

Depeche Mode lansează un nou album. Înregistrările au fost făcute într-un bordel

Trupa britanică Depeche Mode va lansa, pe 17 noiembrie, un nou album live, intitulat „Live in Berlin”, care conţine o serie de înregistrări video realizate într-un bordel din Berlin şi filmate de celebrul regizor Anton Corbijn, informează Mediafax.

Trupa Depeche Mode a anunţat, miercuri, că va lansa un pachet CD/DVD cu titlul „Live in Berlin”, care va conţine două ore de imagini filmate în capitala Germaniei, în timpul turneului mondial care a inclus concerte în 32 de ţări.

Pe lângă imaginile din concertul susţinut pe arenele O2 World din Berlin în 2013, noul material va conţine şi un set acustic înregistrat la Salon Bel Ami, un celebru bordel de lux, cunoscut pentru decorurile sale impresionante. Stabilimentul a fost închis în 2011, după ce proprietarul a fost condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală.

Regizorul şi fotograful olandez Anton Corbijn a spus, într-un comunicat, că Depeche Mode are numeroşi fani la Berlin, un oraş cunoscut pentru interesul pentru muzica electro.

„Berlinul ocupă un loc special în sufletul trupei Depeche Mode”, a spus Corbijn, artist cunoscut pentru maniera în care a reuşit să suprindă în fotografiile sale profunzimea şi spiritul întunecat al grupului Joy Division.

Trupa Depeche Mode, care a avut numeroase hituri începând din anii 1980, cum ar fi „People are people”, „Just can’t get enough” şi „Personal Jesus”, a avut succes şi cu primul album live, „101”, lansat în 1989 şi care a fost filmat pe Rose Bowl Stadium din California.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 32 de ani şi care însumează, până în prezent, 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Sursa: One.ro