MUZ FM

NEWS

Despacito ar putea scrie istorie la Premiile Grammy! Vezi ce premiu poate câştiga!

S-au anunţat nominalizările la Grammy-uri, iar favorita acestui an este Despacito …

 

Ei bine, da, cântecul lui Luis Fonsi a primit nu una, ci trei nominalizări la Grammy: înregistrarea anului, cea mai bună prestaţie Pop Duo/Group şi cântecul anului. Gândind logic, din trei nominalizări, cu un trofeu sigur se alege. Este primul cântec hispanic cu trei nominalizări la Grammy. Iar dacă va lua premiul pentru cântecul anului, atunci vom asista la un moment istoric: va fi prima dată când un cântec în spaniolă va primi această distincţie.

 

Ultima dată când un cântec în altă limbă decât engleza a luat Grammy a fost, de fapt, la prima ediţie a galei, în 1959, când Domenico Modugno şi Franco Migliacci au câştigat cu piesa Volare, în limba italiană.

Un alt aspect comentat la aceste nominalizări  pentru trofeele ce vor fi decernate pe 28 ianuarie, la Madison Square Garden, în New York, a fost absenţa lui Ed Sheeran la categoria Albumul anului. Aici îi găsim, în schimb, pe Childish Gambino, Jay-Z, Kendrick Lamar, Lorde şi Bruno Mars.

Restul nominalizărilor le găseşti aici: https://www.grammy.com/grammys/awards

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:okmagazine.ro

Lasă un răspuns