MUZ FM

NEWS

Diana Brescan trece Prutul!

Diana Brescan, semifinalistă la Vocea României, a lansat primul ei single, în colaborare cu Dorian Popa. Melodia se numește ”Hey, Cowboy!” și este compusă de Marius Moga, Mădălin Roșioru, Florian Rus și Achi.

Diana Brescan își face debutul în industria muzicală din România cu o colaborare de impact. Primul ei single se numește „Hey, Cowboy” și este înregistrat împreună cu Dorian Popa.

 

Povestea cu iz vestic prezentată în videoclip este susținută și de ținute în tema, cei doi artiști potretizând două personaje desprinse din filmele western. Vizualul a fost filmat la o herghelie în preajma orașului Târgoviște și a fost regizat de Isabella Szanto.

Diana Brescan este una dintre aparițiile memorabile ale celui mai recent sezon al concursului Vocea României, unde a ajuns până in semifinala. Tânăra artistă originară din Republica Moldova se dedică muzicii încă de la o vârstă fragedă și, pe lângă numeroasele concursuri la care a participat, Diana a mai lansat piese până în prezent. Aceasta este invitată constant la cele mai importante evenimente private din Republica Moldova și în cadrul a diverse emisiuni TV.

_________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns