MUZ FM

NEWS

Diddy i-a declarat război lui Abramovici

Rapperul Diddy (44 de ani) şi miliardarul rus Roman Abramovici se întrec în petreceri grandioase în noaptea dintre ani. Amândoi le plănuiesc pe Insula St. Barts din Caraibe, destinaţia preferată de vacanţă a vedetelor de la Hollywood.

Ziarul american New York Post susţine că cei doi vor avea o concurenţă acerbă şi vor duce o adevărată luptă pe invitaţi. Omul de afaceri rus, ce deţine o avere de 10 miliarde de dolari, a dat în fiecare an câte o mare sindrofie în vila sa din Saint Barts, atmosfera fiind întreţinută de trupe de renume, precum Red Hot Chili Peppers. Însă, fiind conştient că Diddy îi face concurenţă, Abramovici a apelat anul acesta la ajutorul lui Larry Gagosian, un guru al artei contemporane şi al organizării de evenimente, pentru ca petrecerea lui să fie de neuitat şi probabil să atragă cât mai multe nume sonore de la Hollywood.

De asemenea, Diddy, care se află în vacanţă în St. Barts pe un iaht grandios, a anunţat cu mare tamtam că nici el nu se lasă mai prejos şi pregăteşte o petrecere de pomină. Însă acesta nu a dezvăluit dacă va avea loc pe ambarcaţiunea lui de lux sau într-o vilă privată. Celebrul rapper american este deţinătorul unei averi de 700 de milioane de dolari şi, potrivit publicaţiei, Kim Kardashian şi soţul ei Kanye West se numără printre invitaţi lui.

Sursa: libertatea.ro