MUZ FM

NEWS

DIPLO s-a dat public la CARDI B

Cardi B pare să fie liberă și pregătită să se implice din nou în viaţa publică după ce sa despărțit de rapperul Offset, așa că Diplo a simțit nevoia de a-și exprima o aluzie prietenoasă că și el ar fi solo.

Luni, DJ-ul de 40 de ani a aruncat un comentariu înflăcărat la fotografia lui Cardi B, destul de frumoasă, într-o ţinută roz pe Instagram. Diplo i-a dat de înțeles lui Cardi B că nu are iubită și este disponibil „Eu sunt singur „, a spus Diplo.

 

Diplo a avut o serie de iubite celebre printre care Katy Perry și Rita Ora. Până în acest moment, Cardi B nu i-a răspuns lui Diplo la comentariu.

 

Pe 4 decembrie, cântăreața a anunțat public că s-a despărțit de Offset în urma infidelității acestuia. La concertul lui Cardi din 15 decembrie din Los Angeles, Offset a urcat pe scenă și a încercat s-o determine pe soția lui să se împace cu el, dar Cardi nici nu l-a băgat în seamă. Încercarea de împăcare s-a transformat într-un moment jenant, iar Offset și-a cerut scuze a doua zi.  Artista spune că are nevoie de timp pentru a lua o decizie în privința divorțului.

 

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: people.com

Lasă un răspuns