MUZ FM

NEWS

Divele revin in 2014!

Kylie Minogue se intoarce cu un nou single, primul dupa ce a semnat un contract cu Roc Nation. Into the Blue este titlul piesei ce va fi urmata de lansarea unui nou album de studio al australiencei.
Senzuala Kylie Minogue ne promite un track special pentru rigul de dans, iar in Marea Britanie piesa va fi lansata pe 16 martie, dar asta nu inseamna ca nu o vom putea asculta inainte de aceasta data, lansarea oficiala fiind programata pentru 27 ianuarie. Cantareata care va fi jurat in noul sezon The Voice UK a lucrat cu Kelly Sheehan (Rita Ora, Nicki Minaj) pentru aceasta piesa, iar albumul se pare ca va fi plin de hituri.

el de-al doisprezecelea material de studio Kylie Minogue inca nu a primit un nume, dar cuprinde colaborari cu Pharrell, Greg Kurstin, Metrophonic, Cutfather, MNEK si Ariel Rechtshaid, fiind primul ei disc dupa Aphrodite lansat in 2010.

Despre ce ne pregateste pe mai departe cantareata a declarat: 2013 was a year of big change, planning and preparation for me and I’m so excited that 2014 is finally here so I can share this new music . Into The Blue is really special to me as it encapsulates a lot of what I’ve been feeling – I can’t wait for it to be out there.

Nu este singura care anul acesta se intoarce cu ceva nou. Si Fergie, partea feminina a grupului Black Eyed Peas, a confirmat ca pregateste un nou material de studio, iar Gwen Stefani a oferit cateva indicii despre viitorul ei muzical solo. In plus, Shakira revine cu un nou disc si o colaborare cu Rihanna, asa ca pare a fi anul divelor.

Cum credeti ca va suna noua piesa Kylie? Va doreati ceva piese noi de la ea?