MUZ FM

NEWS

DIVORŢURILE ANULUI 2014. CE VEDETE S-AU DESPĂRŢIT

Numeroase despărţiri şi divorţuri au marcat anul 2014 în lumea celebrităţilor internaţionale. Printre cele mai intens mediatizate sunt cele prezentate mai jos.

Mariah Carey şi Nick Cannon, care şi-au anunţat despărţirea în luna august, după şase ani de căsnicie, însă insistă că sunt în relaţii amiabile, de dragul gemenilor Moroccan şi Monroe, fiii în vârstă de trei ani ai fostului cuplu. Totuşi, divergenţe au existat între cei doi şi nu pentru bani, aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea ci pentru custodia celor opt câini pe care îi au împreună.

Mariah-Carey-Nick-Cannon-divort

Un alt cuplu, ce părea unul model, format din Sophie Marceau şi Christopher Lambert, s-a destrămat în vară. În iulie, cei doi au decis să divorţeze, “de comun acord”, după o relaţie care a durat şapte ani. Marceau, în vârstă de 47 de ani, şi Lambert, în vârstă de 57 de ani, s-au cunoscut în 2007, în timpul filmărilor pentru cel de-al doilea film regizat de actriţă, “Dispariţia din Deauville/ La Disparue de Deauville”.

Sophie-Marceau-Christopher-Lambert-divort

Palatul Élysée se pare că nu le prieşte celor ajunse acolo în postura de Prime Doamne. Anul acesta, Valérie Trierweiler s-a despărţit de preşedintele François Hollande, duppă ce în presă au apărut fotografii care îi dovedeau acestuia infidelitatea. În septembrie, ea a lansat o carte, intitulată “Merci pour ce moment”, în care-şi prezintă viaţa alături de preşedintele francez, în perioada mai 2012-ianuarie 2014.

Valerie-Trierweiler-Francois-Hollande-divort

Actriţa americană Uma Thurman a rupt logodna sa cu omul de afaceri Arpad Busson. Relaţia lor, începută în 2007, a fost una plină de certuri şi împăcări. După o despărţire în 2009, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar în 2012, o adtă cu apariţia pe lume a primului copil al cuplului, actriţa a primit şi inelul de logodnă. Din păcate, nunta nu a mai avut loc.

Uma-Thurman-Arpad-Busson-divort

DJ-ul francez David Guetta şi soţia acestuia, Cathy, au decis şi ei să divorţeze după 22 de ani de căsătorie. Despărţirea dintre cei doi a surprins întreaga lume a showbiz-ului, mai ales că cei doi, care au împreună doi copii, şi-au reînoint jurămintele în 2012, in timpul unei mega ceremonii ce a avut loc la Ibiza.

David-Guetta-Cathy-divort

Sursa: unica.ro