MUZ FM

NEWS

DJ-ii Muz FM sparg tiparele! Vezi un pictorial inedit cu cei mai trăsniţi oameni de la radio – FOTO

Membrii echipei Muz FM şi-au propus să își surprindă ascultătorii cu un pictorial colorat şi plin de simboluri. Ei s-au lăsat pe mâna celor mai creativi oameni din domeniu, iar rezultatul arată extrem de bine.

Şedinţa foto şi retuşarea pozelor au fost realizate de binecunoscutul fotograf de la noi, Arcadie Manah. Conceptul inedit al acestui pictorial a fost gândit de echipa de la MAKERs , care prin profesionalism au demonstrat că imaginaţia nu are limite. Designul grafic al pozelor a fost realizat de Iulia Grădinar, anume ea a reuşit să-i teleporteze pe Dj-ii Muz FM  într-o lume virtuală plină de contraste, simboluri şi culoare.

Yana Pozitivi şi Alex Noctua de la MAKERs au povestit în direct la Muz Fm despre acest proiect trăsnit, declarând că procesul de lucru a fost „fun şi uşor”. Respectiv putem fi siguri de faptul că „personajele” ce au participat la această şedinţa foto sunt lipsite de inhibiţii şi deloc capricioase. În video de mai jos vezi ce secrete au mai povestit Yana Pozitivi şi Alex Noctua,  live la Muz FM:

Membrii echipei Muz Fm au rămas mega-super-ultra încântaţi de rezultatul final, dar cel mai mult le-a plăcut procesul şi asta pentru că s-au adunat împreună! Veseli, plini de energie şi trăsniţi – membrii echipei Muz Fm s-au distrat perfect şi au demonstrat că sunt gata de experimente îndrăzneţe!

Victoria Bucătaru – aka Bossa, or oficial Director Radio Media Group. Mai exact, ea cea care conduce frumos şi eficient o echipă de oameni năstruşnici.

Andreia Cojocari – fata de la meteo! Ea îți dă pe tavă cele mai proaspete noutăţi despre starea vremii din ţară şi de peste hotarele ei. De luni până vineri, începând cu ora 08:00, ascultă prognoza meteo, doar la Muz FM!

Ion Jalbă – Te provoacă și te întreabă: Crezi că le știi pe toate?! Ascultă de luni până vineri, de la 10:00-15:00, Muz Room! Prinde cele mai tari ghicitori și întrebări de logică, doar pe frecvenţa 88.0!

Fresh Sly – În fiecare sâmbătă la 18:00, el îţi aduce vibe-ul străzilor cu Urban Graffiti, mai exact îți dă selecţia săptămânală de Hip-Hop şi R&B! De la premiere, până la hituri clasice, simte pulsul urban exclusiv la Muz FM! Keep it Real!

Paulina Cotovici – Mona Lisa de Muz Fm! Ea îţi dă cele mai proaspete ştiri! Ea te ţine la curent cu ce se întamplă în lume, ea te informează corect şi îţi pregăteşte noutăţile ce-ţi creează o imagine clară a evenimentelor zilnice. Ascultă ştirile Muz FM şi vezi lumea aşa cum este cu adevarat!

Felicia Dunaf – Ea îţi dă Muz Time! Mai exact, o emisiune de divertisment care îţi face după-amiaza mai interesantă, mai frumoasă şi 100% pozitivă. De luni până vineri , de la 15 pana la 19, Felicia Dunaf este alături de tine, şi îţi satisface toate dorinţele muzicale.

Denis Rynda – Şef pe muzica de la Muz FM! 24/24  asculţi cea mai bună muzică! Iar el este cel care îţi face playlistul perfect! Denis Rynda are cel mai important rol din echipă, este redactor muzical! Îţi place ce auzi? Atunci admiră-l pe cel ce-ţi dă ritmul Muz!

Draggy Smile – Serile de joi sunt rupte la Muz Fm! Prinde-l pe rebelul Draggy la  „Top 10 Rock”!  Joi, la 21:00 muzomanii renunță la dulcegării și devin wild & crazy! Rock your body!

Echipa Muz FM – îţi doreşte încă o dată: LA MUZ ANI! Be Happy & Listen to Muz FM!

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Lasă un răspuns