MUZ FM

NEWS

Doar Muz FM îți dă ritmul potrivit pentru a deveni campion!

Muz FM te vrea voios și zglobiu și te îndeamnă să participi la Chisinau International Marathon 2017. Vino împreună cu noi și aleargă la o o cursa euforică! Vino și celebrează cu noi sănătatea, bucuria și fă-te campion la maraton!

Muz FM susține distracția și te încarcă cu energie pozitivă non-stop, respectiv vom fi alături de tine și la maraton ca tu să alergi mai ușor, ascultând muzica care îți place. Ți-am pregătit un playlist personalizat numai bun de alergat!

Evenimentul este pentru toata lumea, indiferent de nivelul de pregătire ori vârstă. Nu sta pe loc, nu sta pe gânduri și acceptă invitația pe care am lansat-o! Totodată fii cu ochii pe pagina noastră de facebook și cu urechea pe 88.0 pentru că am pus la bătaie certificate cadou, iar cei mai norocoși muzomani vor alerga gratuit.


Dacă încă nu te-am convins atunci vezi mai jos câteva motive ce te vor scoate din casă duminică pentru a alerga și pentru a ajunge la finiș zâmbind:

Iti faci prieteni noi
Daca te-ai săturat sa-ti faci prieteni numai la bar, atunci asta este o ocazie perfectă. Maratonul îeste numai bun pentru a cunoaște oameni noi.
Vezi paharul pe jumatate plin
Oamenii activi vad partea pozitiva a lucrurilor și nu doar atunci cand se antreneaza, ci și dupa ce si-au scos adidasii din picioare. „Happy Feet!”, ce sa mai vorbim.
Iti creste stima de sine
Ai nevoie de un motiv in plus sa iesi in aer liber? S-a demonstrat ca alergatorii au o stima de sine mai crescuta.
Scazi tensiunea arteriala
Alergarea reprezinta o metoda naturala de a tine la distanta tensiunea arteriala crescuta – si rapida.
Ai o doza de energie mai mare
Daca te simti lipsit de vitalitate, incearca sa combati starea cu o tura de alergare. O singura sesiune de alergat poate ridica nivelul de energie si pune pe fuga starea de moleseala.
Vei dormi mai bine
Alergatorii tind sa-si adapteze programul de somn astfel incat sa-si mentina nivelul de performanta in alergare ridicat. In plus, alergarea favorizeaza o calitate mai buna a somnului, ceea ce inseamna ca vei dormi mai bine cat e noaptea de lunga.
Pui stresul pe fuga
Esti la capatul rabdarilor? Nu-i mai bine, decat sa urmaresti un maraton televizat, să încerci sa alergi unul? Alergarea stimuleaza nivelul de serotonina din creier, te calmează și te face mai rezistent la stres.
Iti dezvolti rezistenta
Alergarea regulata va dezvolta nivelul de rezistenta, contribuind la antrenamente mai productive si placute.
Accelerezi cu muzica in urechi
Asculta Muz FM și când alergi pentru a crește viteza și pentru a fi mereu binedispus!

Pe locuri, fiți gata, start!

 

 

 

 

 

 

 

Sursa:runingmag.ro/andreirosu.org

 

Lasă un răspuns