MUZ FM

NEWS

Dragostea nu ţine cont de vârstă. Femei celebre cu iubiţi mai tineri

Lista femeilor care îşi aleg ca partener de viaţă un bărbat mult mai tânăr decât ele nu este tocmai scurtă. Se spune că dragoste nu are vârstă însă nu putem să nu ne întrebăm ce le atrage pe femei la bărbaţi aproape de-o seamă cu copii lor. Să fie oare dorinţa de a rămâne veşnic tinere care le face pe reprezentantele sexului frumos să-şi dorească un iubit mult mai tânăr?

  • Madonna şi Zaibat Brahim

Madonna este cea mai reprezentativă vedetă pentru acest top. Cântăreaţa şi-a ales mereu parteneri atrăgători, iar în ultima vreme se pare că-i plac doar tinereii.
În prezent, vedeta este foarte fericită alături de dansatorul francez Brahim Zaibat. Ea are 53 de ani, el 24.

Diferenţa de vârstă: 29 de ani

hepta-1105047

 

  • Mariah Carey şi Nick Cannon

Mariah Carey s-a îndrăgostit atât de tare de Nick Cannon încât nu a mai contat că acesta este cu 10 ani mai mic decât ea şi s-au căsătorit la doar o lună după ce s-au cunoscut. Cei doi au împreună doi gemeni, o fetiţă şi un băiat, Monroe şi Moroccan.
Diferenţa de vârstă: 10 ani

hepta-1093912 (1)

 

  • Jennifer Lopez şi Casper Smart

Relaţia lui Jennifer cu Casper a început după ce artista s-a despărţit de Marc Anthony. Deşi între cei doi este o diferenţă de vârstă considerabilă, Casper a declarat că „vârsta, statutul şi părerile altora sunt irelevante. Vârsta este ca un reminder al timpului pe care îl mai avem pe pământ. Poftim”.

Diferenţă de vârstă: 18 ani

hepta-1091939

 

  • Madonna şi Jesus Luz

Cântăreaţa a fost împreună cu Jesus Luz doi ani, după divorţul dintre ea şi Guy Ritchie. Cei doi s-au despărţit, însă nu ar fi cazul să-i plângem de milă divei pop. Aceasta şi-a găsit consolarea în braţele unui alt tinerel, Zaibat Brahim.
Diferenţa de vârstă: 28 de ani

4123247-afp-mediafax-foto-juan-barreto (1)

  • Cameron Diaz şi Justin Timberlake

Pentru aproape patru ani Cameron Diaz a făcut un cuplu foarte frumos cu Justin Timberlake. Păcat că lucrurile nu au mers.
Diferenţa de vârstă: 8 ani

hepta-813733

 

Sursa: one.ro