MUZ FM

NEWS

Drake a devenit cel mai ascultat cântăreț pe Spotify, depășindu-l pe Justin Bieber

Rapperul canadian Drake, al cărui album, „Views” se află în fruntea vânzărilor în Statele Unite, l-a depășit miercuri pe compatriotul său, Justin Bieber, devenind cel mai ascultat cântăreț în streming pe Spotify, relatează AFP.

Succesul lui Drake pe Spotify a fost înregistrat în pofida faptului că vedeta rap și-a lansat albumul în exclusivitate pe platforma concurentă Apple Music. El avea miercuri dimineață 3,21 de miliarde de ascultări, devansându-l ușor pe Justin Bieber, cu 3,18, potrivit site-ului Kworb, care contabilizează aceste date. Podiumul este completat de cântărețul englez Ed Sheeran, cu mult în urma primilor doi, cu 2,15 miliarde de ascultări.

Drake și-a depășit compatriotul la câteva zile după ce albumul său „Views” a devenit disponibil pe Spotify, două săptămâni acesta putând fi ascultat integral doar pe Apple Music. Unele piese de pe album au fost ascultate de 245,1 milioane de ori în Statele Unite, în săptămâna de după lansarea din 29 aprilie, depășind și în această privință recordul stabilit de Bieber în noiembrie, cu albumul „Purpose”.

„Views” este și primul album lansat în 2016 care s-a vândut în peste un milion de exemplare în Statele Unite, conform datelor furnizate de Nielsen Music, preluate de AFP.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns