MUZ FM

NEWS

Drake & Beyonce lanseaza o piesa noua: Can I

Drake colaboreaza cu Beyonce pentru una dintre piesele de pe noul sau album, iar Can I a ajuns in final pe internet in varianta finala. Cum suna featuringul dintre canadian si Queen B?


Piesa Can I va fi inclusa pe urmatorul material lansat de Drake, Views from the 6, care ar trebui sa apara anul acesta, conform spuselor rapperului canadian. Zvonurile despre aceasta colaborare au aparut de ceva vreme, iar zilele trecute aparuse si o versiunea low-quality a acestei piese. Se pare ca featuring-ul cu Beyonce a fost inregistrat in urma cu ceva vreme, proababil pentru albumul Nothing Was the Same, dar nu a mai ajuns pe varianta finala.

Drake nu se afla la prima colaborare cu Beyonce, cei doi au mai lucrat impreuna pentru piesa Mine, inclusa pe cel mai recent album al cantaretei, lansat la finalul lui 2013. Rapperul a lansat anul acesta, complet neasteptat, discul If You’re Reading This It’s Too Late, album cu care a reusit sa ajunga in Hot 100, chiar daca niciuna dintre piesele lansate nu a atins succesul single-urilor oferite de precedentul album. S-a speculat ca materialul, lansat initial ca mixtape, a aparut tocmai pentru ca Drake sa isi incheie contractul cu labelul lui Birdman si sa plece impreuna cu Lil Wayne si restul de crew care o include si pe Nicki Minaj.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns