MUZ FM

NEWS

Drake, mai tare ca The Beatles? – AUDIO

Drake reuseste sa ii intreaca pe legendarii The Beatles in topul Hot 100. Rapperul a reusit sa ajunga la numarul impresionant de 72 de piese care au ajuns in acest clasament, dupa ce remixul pentru Tuesday a urcat pe locul 90.

Drake-Smile-HD-Wallpaper

Piesa nu e nici macar un single oficial, ci a fost lansata odata cu un alt track remixat, odata cu anuntarea noului sau album. In plus, rapperul s-a aflat in turneu alaturi de Lil Wayne, asa ca si acest fapt a ajutat la ridicarea piesei in clasamentul Hot 100. Rapperul canadian se afla pe acelasi loc cu legendara Aretha Franklin, dar mai are mult pana sa ii ajunga pe cei de la Glee.

Serialul american pentru adolescenti in care muzica joaca rolul cheie are nici mai mult, nici mai putin decat 270 de piese care au urcat in clasamentul Billboard, reinterpretari ale unor hituri mai vechi sau mai noi.

Drake se pregateste de lansarea unui nou album, dupa ce a facut „ravagii” in topuri cu ultimele sale materiale lansate – Nothing Was the Same si Take Care, aparut in 2011. Piese ca Take Care (cu Rihanna), Marvin’s Room, Crew Love, Hold On We’re Going Home, Started from the Bottom sau Pound Cake i-au adus o multime de fani si primele pozitii in clasamentele de hip-hop si nu numai, chiar daca gurile rele spun ca muzica pe care o face e mai mult pentru femei si mai putin rap adevarat.

Sursa: urban.ro