MUZ FM

NEWS

Drake stabilește un nou record [VIDEO]

Drake domină Billboard Hot 100 chart, într-o manieră de record, noul său LP Scorpion devine No. 1 in Billboar 200 albums chart cu cea mai mare săptămână de consumare pentru un album din 2018.

7 dintre colaborările lui Drake se află în top 10 simultan, astfel întrecându-i pe the Beatles cu recordul lor precedent de 5 care nu a fost bătut din 1964. (Beatles totuși rămânând unicii ce au reușit să monopolizeze întregul top 5 din Hot 100, într-o singură săptămână.) Deci Drake adăugă 5 noi poziții în Hot 100 top 10, crescându-și numărul de astfel de poziții la 31, întrecându-l pe Michael Jackson, pentru cele mai multe astfel de hit-uri printre interpreții solo masculini; unul dintre aceste noi top 10, “Don’t Matter to Me”, este produs în colaborare cu Jackson, datorită căruia câștigă cel de-al 30-lea top 10.

Dincolo de top 10, Drake are în Hot 100 din 14 iulie, 27 de cântece, bătându-și propriul record pentru cele mai multe cântece în top simultan, Toate cele 25 de piese din Albumul Scorpion, produs de Young Money/Cash Money/Republic Records, apar în top.

 

O listă cu cele 7 hit-uri ale lui Drake în Hot 100 top 10 de la data de 14 iulie, 5 dintre care ajung în regiune pentru prima dată:

Poziția în această săptămână, Titlu (Poziția săptămână trecută)

No. 1, „Nice for What” (No. 6 a 8-a săptămână în poziția No. 1)

No. 2, „Nonstop” (a deputat în această săptămână)

No. 4, „God’s Plan” (No. 9; precedent a fost poziția No. 1 timp de 11 săptămâni)

No. 6, „In My Feelings” (a deputat în această săptămână)

No. 7, „I’m Upset” (No. 26; precedent ajungea la No. 15)

No. 8, „Emotionless” (a debutat această săptămână)

No. 9, „Don’t Matter to Me,” colaborând cu Michael Jackson (a debutat această săptămână)

Drake este pe poziția 3 împreună cu Rihanna, în topul de artiști cu cele mai multe cântece în top 10, în acest top liderul încă mai este Madonna cu 38 de piese și The Beatles cu 34.

Rap-ul încă e rege: Cântecele Rap au fost primele în Hot 100 pentru o perioadă record de 24 de săptămâni. Cântecele care au ținut această poziție pentru atât de mult timp sunt Drake – „Plan” (pentru 11 săptămâni) and „Nice” (8 săptămâni); Childish Gambino’s „This Is America” (2 săptămâni); Post Malone’s „Psycho,” featuring Ty Dolla $ign (1); XXXTentacion’s „Sad!” (1); și, liderul din ultima săptămână, Cardi B, Bad Bunny and J Balvin’s „I Like It.”

______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns