MUZ FM

NEWS

Drama ascunsă a cântăreţului român de 26 de ani! Mike Angello a suferit un transplant de ficat în Germania

Cântăreţul român Mike Angello (26 de ani), pe numele lui adevărat Mihai Radu, a primit o nouă şansă la viaţă în Germania, după ce a suferit un transplant de ficat.

După operaţia, care a avut loc vineri, la Spitalul Großhadern din Munchen, solistul se simte bine, chiar dacă a pierdut foarte mult în greutate şi e aproape de nerecunoscut.
RTEmagicC_Mike-Angello-Facebook.jpg
Mike Angello a fost diagnosticat în Germania cu ciroză de gradul IV. El a fost resuscitat de două ori şi în scurt timp i s-au găsit cinci donatori compatibili.
„La 26 de ani era condamnat la moarte de neputinţa sistemului sanitar românesc. Cu dublă hepatită, B şi D, în ciroză de gradul IV, sistemul românesc de sănătate putea să-l pună pe Mihai pe listele şi aşa supraaglomerate de transplant. După ce a intrat în comă, de două ori într-o săptămână, Spitalul Großhadern din Munchen a găsit ficatul perfect compatibil cu organismul lui Mihai şi a efectuat operaţia de transplant. Acum, la patru zile de la operaţie, Mihai se simte bine. Încă nu se mişcă, e slăbit, nu are voie să mănânce şi are doar dureri normale postoperatorii, iar dacă îl întrebi pe el, spune că a renăscut şi are planuri măreţe”, a declarat pentru www.ziarulring.ro mentorul artistului, Dana Dorian, fosta lui profesoară de canto.

În ciuda dramei sale, puţini apropiaţi au ştiut prin ce trece artistul.

Sursa: Libertatea.ro