MUZ FM

NEWS

DRAMA fără margini pentru JULIA ROBERTS! SORA EI S-A SINUCIS!

Veşti teribile pentru îndrăgita actriţă Julia Roberts. Sora ei vitregă, Nancy Motes, a fost găsită fără suflare în casa ei din Los Angeles. Conform primelor informaţii, femeia şi-ar fi pus capăt zilelor.

Sora vitregă a Juliei Roberts, Nancy Motes, a fost găsită moartă în locuinţa ei din Los Angeles. Lângă cadavrul femeii de 37 de ani a fost găsită şi câteva tuburi cu medicamente, iar cauzele aparente ale morţii ar fi o supradoză. Conform revistei Time, Nancy avea o serie de probleme medicale şi obişnuia să ia destul de multe pastile.
Anchetatorii au demarat o investigaţie pentru a stabili cauza morţii, iar cel mai probabil în cursul zile de marţi. Familia surorii mai mici a actriţei Julia Roberts a transmis un comunicat în care confirmă moartea rudei ei.
„Cu tristeţe profundă confirmăm faptul că Nancy Motes a fost descoperită decedată, în Los Angeles, iar cauza ar putea fi supradoză de medicamente. Încă nu s-a întocmit un raport oficial la Medicina Legală. Familia este şocată”, se arată în comunicatul tranmis revistei People.
Nancy este fiica lui Bette Lou, mama Juliei şi a lui Eric Roberts, cu tatăl vitreg al acestora, Michael Motes. Şi ea, ca şi fraţii ei, s-a învârtit în lumea cinematografiei, a colaborat la producerea şi realizarea cunoscutului serial muzical „Glee”.