MUZ FM

NEWS

Dua Lipa stabilește record după record! A devenit cea mai tânără cântăreață care reușește această performanță!

La doar 22 de ani, Dua Lipa a reușit cea mai tare performanță. Artista care a cucerit pe toată lumea încă de la single-ul de debut a devenit cea mai tânără cântăreață care a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube pentru o singură piesă.

Dua Lipa a dat lovitura! Piesa pe care a lansat-o vara trecută și care a luat cu asalt toate topurile, „New Rules” a depășit un miliard de vizualizări și au transformat-o pe cântăreața britanică în cea mai tânără artistă care reușește asta. În plus, „New Rules” a devenit al 100-lea clip muzical din istorie care depășește acest prag.

Piesa spune povestea prin care trec toate tipele după o despărțire, iar Dua Lipa te învață să te descurci după ”New Rules”. Nu-l suna, nu-i răspunde la mesaje și nu te mai gândi la el. O să-l uiți, până la urmă!

Luna trecută, Dua Lipa a devenit și artista cu cele mai multe nominalizări la o ediție Brit Awards, premiile industriei muzicale britanice – a obținut cinci nominalizări, la categoriile „Cea mai bună cântăreață britanică”, „Cel mai bun videoclip al unui artist britanic”, „Cel mai bun debut britanic”, „Cel mai bun single britanic” și „Cel mai bun album britanic”.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: zutv.ro

Lasă un răspuns