MUZ FM

NEWS

Duet neaşteptat: Irina Rimes a cântat în duet cu Adrian Minune la o petrecere privată [VIDEO]

În weekendul acesta, moldoveanca Irina Rimes a fost invitată la o petrecere, unde a cântat împreună cu manelistul Adrian Minune piesa „De-ai fi tu salcie la mal”.

Duetul celor doi a îndulcit sufletele publicului, iar fanii și-au demonstrat aprecierea, oferind bani Irinei pentru prestația deosebită, transmite libertatea.ro.

Duetul nu doar că a făcut deliciul publicului prezent la eveniment, dar toți s-au îngrămădit să-i dea bani Irinei pentru prestația depusă, obicei care se întâmplă la nunțile cu lăutari. Deși Adrian Minune a avut o contribuție serioasă la interpretarea piesei regretatei Mihaela Mihai, cântărețul a refuzat categoric banii, redirecționându-i pe cei cu dare de mână către Irina. Dacă la început s-a arătat ceva mai timidă, nefiind obișnuită cu un astfel de tratament, spre finalul interpretării, Rimes cânta cu banii în mână.

Abia la final a încercat să refuze bancnotele care continuau să vină din toate părțile, însă mesenii au instat până când artista a acceptat să ia de la toată lumea.

__________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: libertatea.ro

 

Lasă un răspuns