MUZ FM

NEWS

Duft Punk si mai populari dupa premiile Grammy!

Datorita celor cinci trofee castigate si a show-ului pus in scena alaturi de Pharrell Williams, Nile Rodgers si Stevie Wonder, Daft Punk a revenit in preferintele publicului.

Conform Spotify, numarul celor care au accesat piesele lui Thomas Bangalter si Guy-Manuel de Homem-Christo in ultimele trei zile s-a marit cu 205%, procent cu adevart impresionant.

De departe, Stevie Wonder isi trece in plamares cea mai mare reusita in acest sens. Legendarul cantaret a marcat o crestere de… 635% a vizionarilor in mediul online!

Se pare ca participarea la Premiile Grammy i-a ajutat si pe Macklemore si Ryan Lewis, numarul celor care le-au accesat piesele crescand cu 65%.

Desi nu a plecat acasa cu niciun Premiu Grammy, Kendrick Lamar s-a bucurat si el de o evolutie in preferintele internautilor. Reprezentatia de pe scena din Staples Center, Los Angeles, alaturi de trupa Imagine Dragons, i-a adus artistului un val de popularitate. Piesele sale de pe site-ul Spotify au fost accesate de 99% mai multi ascultatori decat inainte de Grammy Awards 2014.

Pe lista norocosilor se inscriu si Lorde (46%), Robin Thicke (150%) si Beyonce (52%).