MUZ FM

NEWS

După ce a încasat o mamă de bătaie, tarifele Alexandrei Stan au explodat!

Alexandra Stan este din nou pe val! Pare paradoxal, însa bătaia primită de la fostul ei impresar pare s-o fi ajutat destul de mult pe cântăreaţa constănţeancă. Recent, ea a semnat un contract cu una dintre cele mai mari case de impresariat din Statele Unite, care i-a stabilit un tarif uriaş pentru cei care vor s-o contracteze pentru un spectacol.
Chiar dacă mulţi s-au grăbit să anunţe că Alexandra este terminată fără impresarul ei, lucrurile nu stau nici pe departe aşa. Românca a semnat un contract cu una dintre cele mai mari agenţii de booking din lume: Celebrity Talent International (CTI).
Tarifele fixate de americani pentru Alexandra o propulsează pe aceasta în topul celor mai bine plătite artiste românce. Astfel, conform site-ului oficial al agenţiei, pentru concerte în Statele Unite, Alexandra poate încasa între 50.000 şi 75.000 de dolari, în vreme ce pentru spectacole în afara Americii, tariful poate ajunge chiar şi la 225.000 de dolari, în funcţie de zona de pe glob în care are loc concertul.
CTI este una dintre cele mai tari agenţii de impresariat din lume, având contracte semnate cu celebrităţi precum: Aerosmith, Andreea Boceli, Bryan Adams, Annie Lennox, David Copperfield, Elton John sau Eminem. În cazul artiştilor mari, tarifele pot ajunge pana la 1,5 milioane de dolari.Alexandra-Stan

Lasă un răspuns