MUZ FM

NEWS

Dupa colaborarea cu Snoop Dogg, Eddie Murphy revine cu o noua piesa!

La inceputului lunii septembrie, Eddie Murphy impresiona audienta cu o melodia „Red Light”, inregistrata alaturi de celebrul rapper Snoop Dogg.
Talentul actoricesc al lui Eddie Murphy este recunoscut la nivel international, insa nu sunt multi cei care stiu ca vedeta are si veleitati muzicale. Ei bine, actorul american face si muzica si o face bine!

In toamna anului 2013, Eddie Murphy a facut echipa cu Snoop Dogg si a lansat piesa „Red Light”. Acum, artistul revine in atentia celor care ii apreciaza stilul muzical cu o noua melodie.

Intitulata „Promise (You won’t break my heart)”, piesa beneficiaza si de un videoclip alb-negru, in care actorul apare cantand la chitara alaturi de un band. Balada este inclusa pe albumul „9” al artistului de 52 de ani, programat sa apara pe piata in anul 2014.

Actorul nu este la prima experienta in domeniul muzical, in perioada anilor ’80-’90, acesta lansand o serie de albume si single-uri. Printre cele mai cunoscute compozitii se numara „Party all the time”, piesa care a ajuns pe locul 2 in Billboard Hot 100.