MUZ FM

NEWS

Dupa o pauza de doi ani, Kelly Clarkson revine! Vezi clipul noului single „Love So Soft” – VIDEO

Dupa o pauza de doi ani, Kelly Clarkson revine cu un nou album, un nou videoclip si o noua casa de discuri. Fanii se pot bucura deja de videoclipul pentru Love So Soft, un material video plin de costumatii glam, potrivite pentru un single de pop ca la carte.

Noul material Kelly Clarkson este disponibil deja pentru precomanda, iar cei care il adauga in lista de cumparaturi primesc gratis si piesa Move You. Meaning of Life e un material despre care label-ul spune ca e infuzat cu pop-soul senzual si include colaborari pe partea de productie cu Jason Halbert, Jesse Shatkin si Greg Kurstin, dar si Mick Schultz, The Monarch, Nick Ruth.

Kelly Clarkson este una dintre cele mai populare artiste din toate timpurile, cu peste 100 de single-uri ce au ajuns #1 in Billboard si un total de 25 milioane de albume si 36 milioane de single-uri vandute in toata lumea. Nascuta in Texas, artista a devenit faimoasa ca urmare a participarii la American Idol, fiind castigatoarea primului sezon. A urmat single-ul de debut “A Moment Like This”, ce a ajuns rapid pe locul 1 in Billboard, fiind desemnat ulterior cel mai bine vandut single al anului respectiv.

Unul dintre cei mai premiati artisti din istoria muzicala, de-a lungul carierei Clarkson a fost nominalizata la o varietate incredibila de premii, castigand de 3 ori premiul Grammy ( de 2 ori pentru “Best Pop Vocal Album”), alaturi de 12 premii Billboard Music Awards, 2 premii American Music Awards si 3 premii MTV VMA, printre altele.

 

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns