MUZ FM

NEWS

E COSMOS! David Beckham poate fi primul fotbalist care călătoreşte în spaţiu

Cum călătoria în spațiu devine o perspectivă din ce în ce mai realistă, David Beckham ar putea deveni primul fotbalist care ajunge în spaţiu, vedeta britanică fiind în negocieri în acest sens cu o firmă de transport specializat.

Surse apropiate vedetei au declarat că acesta a fost abordat deja de reprezentanţii unei companii de transport spaţial. Fotbalistul în vârstă de 43 de ani ar putea chiar să jongleze puţin cu mingea în timpul acestei călătorii, conform Mediafax.


„Este ceva ce David îşi doreşte de multă vreme”, a spus sursa pentru publicaţia britanică The Sun.

Totuşi David Beckham se simte „foarte neliniştit” în ceea ce priveşte perspectiva de a ajunge în spaţiu, a mai spus sursa.

Companiile de transport spaţial, precum Virgin Galactic, sunt în căutare de staruri pentru astfel de călătorii, pentru că astfel se pot promova. Fostul mijlocaş englez David Beckham va avea, din 2020, o echipă de fotbal în Major League Soccer (o competiţie de fotbal nord-americană), care se va numit Inter Miami CFR.

Dacă acest lucru nu era de ajuns, David Beckham se pare că dorește chair să „lovească o minge” în timp ce se află în spațiu. Conform aceleiași surse, cei patru copii ai cuplului David & Victoria Beckham s-ar putea alătura și ei în călătoria spațială. Singura care nu este încântată de idee e Victoria Beckham. Nu dorește ca toată familia ei să se expună unor riscuri atât de mari.

 

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: m.cugetliber.ro

Lasă un răspuns