MUZ FM

NEWS

E oficial: Katy Perry și Orlando Bloom formează din nou un cuplu!

Vești bune pentru cei care își doreau să îi vadă din nou împreună pe Katy Perry și Orlando Bloom. Cei doi s-au revăzut de curând, într-o vacanță exotică în Maldive, iar acolo se pare că a reînceput povestea lor de dragoste.

Katy Perry și Orlando Boom nu pot sta departe unul de celălalt, așa că, la 6 luni de la cea mai recentă despărțire, se mai feresc! „Sunt din nou împreună. Katy își dorește ca lucrurile să meargă de data asta”, a declarat un apropiat al cuplului pentru cotidianul The Sun. Tot el a mai povestit presei că artista și actorul sunt făcuți unul pentru celălalt: „Katy a încercat să stea departe de Orlando Bloom, dar nu a reușit. Ține prea mult la el. De această dată vor să țină relația cât mai departe de ochii fanilor și ai presei”.

Cei doi avut o relație de aproape un an, dar s-au despărțit în martie 2017. La 5 luni după aceea, Katy și Orlando au fost surprinși îmbrățișați la concertul Ed Sheeran din Staples Center, Los Angeles, iar în ianuarie au plecat într-o vacanță exotică în Maldive.

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: zutv.ro

Lasă un răspuns