MUZ FM

NEWS

E oficial! Mariah Carey merge iar la altar!

Mariah Carey (45 de ani) a reușit ce și-a propus. S-a logodit cu iubitul ei, miliardarul australian James Packer, în brațele căruia și-a găsit consolare după despărțirea de soțul ei, rapperul Nick Cannon.

James Packer, în vârstă de 48 de ani, a cerut-o în căsătorie pe vedeta americană, la New York, joi seară. Acesta s-a pus în genunchi, oferindu-i un inel cu diamant de 35 de carate și i-a pus mult așteptata întrebare la mai puțin de un an de relație. Evenimentul a avut loc într-o cadrul unei cine private la Eleven Madison Park, unde au participat doar câțiva prieteni apropiați ai cântăreâei. Reprezentantul artistei a confirmat imediat informația. „Da, s-au logodit aseară în New York”, a declarat acesta. Cei doi s-au cunoscut în Aspen, Colorado, la premiera filmului “Hercules”, în 2014, după cum a dezvăluit celebra cântăreaţă, într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut, iar prima apariție ca și un cuplu au avut-o pe insula italiană Capri, unde au fost surprinși ținându-se de mână.
Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Mariah Carey, care a fost căsătorită cu mogulul din industria muzicii Tommy Mottola şi cu rapperul şi prezentatorul de televiziune Nick Cannon.
Surse apropiate celor doi susţin că Packer şi-a dorit să o întâlnească pe Mariah Carey încă de la divorţul acesteia de rapperul Nick Cannon, în 2014. Pentru o scurtă perioadă, la începutul acestui an, s-a scris în presa mondenă că artista în vârstă de 45 de ani ar avea o legătură cu Brett Ratner, prieten al miliardarului James Packer, însă Carey a negat zvonurile, declarând că producătorul de film îi este doar un bun amic.
Printre fostele iubite ale magnatului James Packer se numără prezentatoarea postului de televiziune CNBC Tania Bryer, actriţa Joan Severance, fotomodelul Miranda Kerr şi cântăreaţa australiană Deni Hines. Packer a fost căsătorit cu fotomodelele Jodhi Meares şi Erica Baxter, cu aceasta din urmă, de care a divorţat în 2013, având trei copii.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns