MUZ FM

NEWS

Ea este iubita lui Harry Potter!

El a devenit celebru in intreaga lume cand avea doar 12 ani. Ea a aparut pentru prima oara intr-o productie cinematografica in 2009 si aspira la statutul de vedeta.

Daniel Radcliffe, pustiul minune care a dat viata personajului Harry Potter, a decis sa apara in public pentru prima oara cu iubita lui, cu toate ca formeaza un cuplu cu ea de 2 ani.

Daniel si Erin Drake, colega lui de pe platourile filmului „Kill your darlings”, au fost surprinsi de paparazzi la o sesiune de cumparaturi, moment in care presa internationala a luat foc. Actorul a fost vazut cu cineva ultima oara in urma cu 2 ani, iubita lui de atunci fiind o celebra producatoare despre care Daniel spunea ca e prea buna pentru el.

ea

Se pare insa ca la scurt timp de la despartirea de ea, starul care a dat viata personajului Harry Potter a inceput o relatie cu Erin Drake, actrita care a aparut in productii precum „We need to talk about Kevin”, „Young Adult”, „The Wolverine” si, mai nou, „Kill your darlings”, film in care apare si Daniel.

Potrivit unei surse in anturajul celor doi, Erin este iubita starului in varsta de 24 de ani de aproximativ 2 ani, doar ca pana acum niciunul nu a vrut sa faca publica relatia.