MUZ FM

NEWS

Ed Sheeran le-a cumpărat părinților săi un apartament de 750.000 de lire

Ed Sheeran nu ține cont de un buget atunci când le face cadouri celor dragi. De Crăciun, artistul britanic le-a cumpărat părinților săi un apartament în Londra, estimat la o valoare de 750.000 de lire. Apartamentul este poziționat în apropierea casei lui Ed, o proprietate în valoare de 9 milioane de lire, de asemenea recent cumpărată.

„Le-am cumpărat un apartament. Au deja o casă, dar le-am luat un apartament și o mașină în Londra, ca să poată sta aici. E în apropiere de casa mea. Ideea este în felul următor: eu mi-am cumpărat o casă la o milă depărtare de unde locuiesc ei (Framlingham, Suffolk) și am mai cumpărat un apartament (pentru ei) și o casă (pentru mine) în Londra. În felul ăsta, când voi avea copii, îi vor avea pe bunici aproape”, a declarat Ed Sheeran pentru The Sun.

John și Imogen Sheeran, vor avea, așadar, posibilitatea de a-și vedea foarte des viitorii nepoți. Momentan, însă, principala preocupare a lui Ed este muzica, în 2014 fiind una dintre revelațiile industriei. La doar 24 de ani, artistul britanic a ajuns la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify în 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

Recent, Ed a anunțat că va lua o pauză de la viața publică, pentru a aprecia din nou micile detalii. Artistul britanic a anunțat pe paginile de Facebook, Twitter și Instagram că va renunța la orice mijloc de comunicare online pentru a călători și a compune piese noi.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns