MUZ FM

NEWS

Ed Sheeran: Mi-ar plăcea să scriu un cântec pentru Eurovision

Cântăreţul Ed Sheeran a spus că este deschis în ceea ce priveşte realizarea unei piese care să reprezinte Marea Britanie la Eurovision Song Contest.

Înainte de gala Brit Awards, el a declarat pentru BBC 5: „Mi-ar plăcea să scriu un cântec pentru Eurovision. Nu ştiu dacă l-aş cânta vreodată, dar nu cred că restul Europei vrea ca Anglia să câştige pentru că are istorie şi alte chestii”.

Cel mai recent album al lui Sheeran, „÷ (Divide)”, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017 în ţări precum Danemarca, Franţa, Italia, Norvegia, Suedia şi Elveţia.

Marea Britanie nu a mai câştigat Eurovisionul din 1997. Anul acesta, în competiţia de la Lisabona, din luna mai, Marea Britanie va fi reprezentată de SuRie.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017. El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, „Shape of You” şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns