MUZ FM

NEWS

Ed Sheeran va lansa un album intim!

Următorul album al lui Ed Sheeran nu va mai fi pop. Artistul britanic a mărturisit în cadrul unui podcast că își dorește să înregistreze un disc mai personal, diferit ca sound, chiar dacă va înregistra vânzări mai scăzute.

În urmă cu câteva săptămâni, Eric Clapton dezvăluia într-un interviu că l-a sfătuit pe Ed Sheeran să încetinească puțin ritmul cu care a acaparat topurile muzicale, pentru a putea evolua constant și a se putea bucura de succes pe o perioadă de timp mai îndelungată.

Aceste cuvinte par să-l fi influențat pe Ed, tânărul artist britanic dezvăluind într-un podcast al lui George Ezra că intenționează să abordeze muzica diferit pe următorul album. Acesta vrea să înregistreze un disc mai intim, care nu va mai fi pop. Nu va mai ține cont de vânzări și de poziții în topuri, ci doar de ceea ce simte.

Artistul anticipează că următorul album nu va mai avea vânzări record, însă acest lucru nu îl deranjează.

Albumul mai intim pe care Ed plănuiește să-l lanseze ar putea avea legătură și cu viața sa sentimentală. Artistul britanic a anunțat de curând pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn. Mesajul a venit însoțit de o poză cu cei doi, Ed prezentându-o astfel publicului pe cea care l-a inspirat să compună piesa ”Perfect”.

_______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns