MUZ FM

NEWS

Ei sunt MAMA’S BOYS

Sunt nedeslipiţi de cea care le-a dat viaţă, lucru vizibil şi pe covorul roşu unde aceste vedete au venit, de numeroase ori, însoţite de nimeni alta decât mama lor, care are încă un cuvânt important de spus în viaţa lor.

Bradley Cooper

După ce şi-a pierdut tatăl, cu câţiva ani în urmă, actorul şi-a propus să aibă mai multă grijă de mama sa, lucru cât de poate de înduioşător. Însă e posibil ca Bradley să fi mers cam departe cu asta… În momentul de faţă, cei doi locuiesc împreună – adică au dormitoarele unul lângă altul, în aceeaşi casă – , actorul poartă verigheta tatălui său mort, a făcut în aşa fel încât a angajat-o pe mama lui, Gloria, pe post de consilier într-un film în care el a jucat şi, bineînţeles, o invită pe Gloria pe aproape fiecare covor roşu pe care îşi face şi el apariţia.

Ryan Gosling

Justin Timberlake
Nici mama faimosului muzician nu a lipsit de la evenimentele importante – precum Oscarurile sau MTV Movie Awards – la care a participat odorul ei talentat. Şi asta pentru că Timberlake are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, pe care o consideră cea mai bună prietenă a lui: “E minunată, e o femeie atât de amuzantă! Iese cu mine în oraş şi ajunge să stea trează mai mult decât mine. M-a sprijinit dintotdeauna şi mi-a fost tot timpul alături, ceea ce a fost o reală problemă pentru femeile din viaţa mea. Am tot căutat pe cineva care să semene cu mama, ceea ce nu e deloc uşor”, spunea el în urmă cu câţiva ani buni. Acum înţeleg de ce i-a trebuit atât până să o ceară de soţie pe Jessica Biel!…
Matthew McConaughey
Când a câştigat Oscarul la categoria Cel mai bun actor, starul hollywoodian a emoţionat întreaga audienţă cu mulţumirile adresate mamei sale, Kay McCabe, care n-a ezitat ulterior să ofere interviuri presei americane şi să-şi ridice în slăvi fiul: “Sunt tare mândră de Matthew pentru că şi-a păstrat modestia şi sinceritatea şi este o persoană foarte binevoitoare. E, pur şi simplu, un fiu excepţional!” Drept recompensă pentru cuvintele ei frumoase, actorul a luat-o de numeroase ori pe doamna McCabe la galele spectaculoase la care a luat şi el parte.
Chris Evans
Actorul din Avengers este atât de apropiat de mama sa, încât împărtăşeşte toate momentele intime din viaţa lui cu ea. Mai mult, Evans a continuat, de-a lungul anilor, să îi povestească Lisei Evans despre viaţa lui romantică. De fapt, cei doi sunt cei mai buni prieteni.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: okmagazine.ro

Lasă un răspuns