MUZ FM

NEWS

El a ales-o pe Miley Cyrus

Nu a durat mult pana cand exhibitionismul lui Miley Cyrus a fost remarcat de catre unul dintre cei mai faimosi si importanti oameni din industria modei.
Este clar ca Miley Cyrus a cucerit industria muzicala, asta dupa ce a fost un star Disney. Indraznim sa spunem ca este una dintre cele mai expresive si libere in atitudine artiste, ceea ce este un lucru pozitiv – indiferent de contextele in care ni se dezvaluie, deoarece inspira si misca sentimente in noi toti.

La fel se pare ca a reactionat si Marc Jacobs vis a vis de Miley Cyrus pentru ca s-a lasat cucerit de artista, alegand-o sa fie imaginea brandui Marc Jacobs primavara vara 2014.
„O adoram pentru tot ce inseamna ea – energia ei, talentul sau, inteligenta, tot. Nu este nimic ce nu imi place la ea. E foarte naturala si autentica.” a declarat Marc Jacobs pentru WWD.

Dar nu este prima ocazie cu care Miley a colaborat cu Marc Jacobs, acum ceva vreme a pozat nud pentru campania „Protect the Skin You’re In” – in favoarea cercetarilor de la NYU Skin Cancer Institute.

Despre conceptul campaniei Marc Jacobs primavara vara 2014 ce o are ca protagonista pe Miley Cyrus, cei implicati declara: „Ne-am dorit o plaja cu fete, dar intunecata si rece, Miley cu doua prietene, dar intr-o atmosfera distanta si dramatica.”