MUZ FM

NEWS

Elizabeth Hurley si Bill Clinton ar fi avut o aventura ce a durat 1 an

In perioada in care era presedinte, Bill Clinton a fost acuzat in repetate randuri ca fiind infidel, in 1998 fiind implicat intr-un scandal ce a tinut prima pagina a ziarelor, cu Monica Lewinsky. Se pare ca aceasta nu ar fi fost singura aventura a presedintelui, acesta avand o relatie de 1 an cu actrita Elizabeth Hurley.

Dezvaluirile incendiare au fost facute de actorul Tom Sizemore, un fost iubit al englezoaicei,care sustine ca i-ar fi cuplat pe cei doi.

Aventura s-ar fi consumat in anul 1998, dupa o intalnire a fostului presedinte cu Tom Sizemore la Casa Alba. Acesta i-ar fi cerut fostului iubit al lui Hurley numarul de telefon al actritei, pe care a sunat-o imediat, propunandu-i sa trimita un avion la Londra care avea s-o aduca in Washington.

In doar cateva ore, Elizabeth era la Casa Alba, unde, dupa spusele lui Tom Sizemore ar fi petrecut 4 zile.

Dupa fabuloasa intalnire intre cei doi, Tom ar fi intrebat-o pe actrita ce s-a intamplat, daca a fost nevoita sa se vada cu Hillary, aceasta spunandu-i ca cel mai cunoscut cuplu american dorm in camere diferite.

Cei doi s-ar fi vazut timp de 1 an din spusele actorului, Bill Clinton punand capat aventurii in momentul in care a realizat ca se indragosteste pana peste cap de actrita cu 19 ani mai tanara.

O noua dezvaluire face ca imaginea fostului presedinte al DStatelor Unite, Bill Clinton, sa fie pusa la indoiala fidelitatea sa fata de actualul Secretar de Stat, Hillary Clinton. Potrivit unui articol Radar Online, acesta ar fi avut o aventura timp de un an, cu fotomodelul britanic Elizebeth Hurley.

Intre timp, Tom Sizemore si-ar fi cerut scuze fata de cei doi,sustinand ca nu neaga ca ar fi spus aceste lucruri, dar ca acestea sunt doar niste nascociri ale unui dependent de droguri.