MUZ FM

NEWS

Ellie Goulding a spus ”DA!”

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding s-a căsătorit cu logodnicul ei , comerciantul de artă –  Caspar Jopling, sâmbăta aceasta,  în North Yorkshire, Anglia.

Cei doi au avut printre invitați și nume regale, dar şi celebrităţi. La ceremonia impozantă au participat, printre alţii, Katy Perry şi logodnicul acesteia, actorul Orlando Bloom, precum şi actriţa Sienna Miller, ducesa de York – Sarah Ferguson, alături de cele două fiice ale sale, prinţesele Eugenie şi Beatrice şi alţii.

Ellie Goulding a purtat o rochie marca Chloe de culoare albă, cu mâneci lungi, personalizată, şi a fost adusă la biserică într-un automobil albastru Volkswagen, ornat cu flori, care s-a asortat cu voalul pe care aceasta îl purta.

În creația rochiei s-a implicat 100%, pentru că a vrut să fie foarte specială. ”Am lucrat la aspecte de inspirație Victoriene, așa cum și-a dorit Ellie. Punctul ei de vedere creativ a făcut ca totul să fie inspirațional și fluid. Crec că rezultatul final reflectă personalitatea și stilul ei de viață.”, a declarat Natacha Ramsay-Levi, designerul rochiei.

 

Ellie Goulding este o cântăreaţă, cantautoare şi multi-instrumentistă. Şi-a lansat albumul de debut, intitulat „Lights”, în 2010, debutând pe primul loc în topurile britanice. Goulding a avut numeroase colaborări muzicale cu artişti de renume, precum Calvin Harris, Major Lazer, The Weeknd şi Tinie Tempah, şi a asigurat o parte din coloana sonoră a filmului „50 de umbre ale lui Grey/ 50 Shades of Grey”, cu piesa „Love me like you do”. Melodia are peste un miliard de vizualizări pe YouTube şi i-a adus cântăreţei prima nominalizare la premiile Grammy. În 2014, Goulding a primit premiul pentru cea mai bună artistă britanică la gala BRIT Awards.

 

______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

surse: twitter.com, mediafax.ro, myzutv.ro

Lasă un răspuns