MUZ FM

NEWS

Ellie Goulding vs Jordan Evans – „Just In Case” – AUDIO

Ellie Goulding a lansat un cover al piesei „Just In Case”, hit al artistului american de muzică R&B Jaheim. Noua versiune a melodiei a fost produsă de Jordan Evans.

Ellie Goulding începe anul 2016 cu o nouă versiune a hitului „Just In Case„, lansat în 2001 de artistul de muzică R&B Jaheim Hoagland. Piesa originală se regăsește pe albumul de debut ”Ghetto Love”, nominalizat în 2002 la Soul Train Music Awards.

Pentru coverul acestei melodii, Ellie Goulding a colaborat cu producătorul Jordan Evans, ce a lucrat și cu Jay Z, Eminem și Drake.

Recent, Ellie Goulding a fost nominalizată la Globurile de Aur 2016 pentru piesa „Love Me Like You Do„. Succesul acestei melodii s-a datorat, în mare parte, includerii sale pe coloana sonoră a unuia dintre cele mai populare filme ale anului, ”50 Shades of Grey”. Melodia, deși este interpretată de Ellie, nu a fost compusă de artista britanică, ci de Ilya Salmanzadeh, Tove Lo, Savan Kotecha, Max Martin și Ali Payami.

În noiembrie, Ellie Goulding a lansat albumul ”Delirium”. Discul are o abordare diferită din perspectiva sound-ului, fiind totodată un ”proiect ambițios”.

”Nu știu de ce mi se pare potrivit acum termenul acesta, dar albumul e ”mai mare”. Nu știu exact dacă asta se referă la faptul că e mai aventuros, mai ambițios, ori mai îndrăzneț. Cu siguranță, însă, e un proiect mai mare, comparativ cu ce am făcut până acum. Simt că au fost anumite restricții pe ultimul album. Cu acest nou material am ajuns într-un punct în care totul pare să fie dintr-o altă viață”, povestea Ellie Goulding într-un interviu acordat Billboard.

Odată cu apariția tracklistul, ajungem la concluzia că ”mai mare” se referă cu siguranță și la numărul de piese de pe disc. ”Delirium” conține nu mai puțin de 21 de piese (fără intro).

Sursa: infomusic.com

Lasă un răspuns