MUZ FM

NEWS

Elton John colaborează cu Lady Gaga pentru noul album al artistei

Starul britanic a confirmat într-un interviu radiofonic faptul că a acceptat să se implice în acest proiect muzical, deoarece a avut impresia că „Artpop”, cel mai recent material discografic lansat de Lady Gaga, în 2013, „nu a fost un album bun”.

Elton John a făcut aceste dezvăluiri în emisiunea prezentată de Zane Lowe pe postul Beats 1, precizând că a participat deja, în această săptămână, la o sesiune de înregistrări cu Lady Gaga, iar piesele pe care le-au compus împreună cu această ocazie îi amintesc de cântecele de la începutul carierei artistei americane.

Potrivit presei internaţionale, următorul album al cântăreţei Lady Gaga va fi produs de câteva nume sonore din industria muzicală, precum Mark Ronson, RedOne şi Giorgio Moroder.

Elton John consideră şi că Lady Gaga a făcut câteva lucruri extraordinare în ultimele luni: „A făcut trei lucruri uimitoare. A lansat un album cu Tony Bennett, pe care l-a promovat printr-un turneu, iar asta e deja extraordinar. I-a adus un tribut muzical lui Julie Andrews, la Oscaruri, iar toată lumea a iubit acel moment. Apoi, a jucat în serialul «American Horror Story»”.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock’n’roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Sursa: mediafax.ro

 

Lasă un răspuns