MUZ FM

NEWS

Emeli Sande ne oferă o nouă piesă! Ascultă aici „Starlight” – VIDEO

Daca pe Emeli Sande o stim pentru piesele in care domina pianul si temele influentate de viata personala, cu mesaje triste, de data aceasta o gasim cu un track upbeat si pozitiv. Inca nu stim daca noul ei single e ceva oficial si marcheaza eventuala lansare unui nou album, la doar un an de la aparitia Long Live the Angels.

„This is a song I made with an incredible producer called Illangelo, we wrote it in LA. „I feel it really reflects where I am in my life right now – a really relaxed, happy vibe. I always want to be in-sync musically with how I am personally.”

Pe Emeli Sande am cunoscut-o in 2012 cand si-a facut debutul cu Our Version of Events, care a dat hituri precum Heaven, Next to Me, Read All About It (PT III) sau My Kind of Love. Dupa ce a cucerit intreaga lume cu muzica sa, facand parte din noul val de artisti britanici care ii include pe Sam Smith sau Adele, Emeli Sande a venit apoi cu Long Live the Angels. Albumul a aparut la finalul lui 2016 si a dat piese ca Hurts sau Breathing Underwater, care insa nu au avut acelasi impact ca anterioarele.

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns