MUZ FM

NEWS

Eminem a dezvăluit tracklistul noului album! Vezi ce colaborări vor fi incluse pe „Revival”

Dupa ce a confirmat data de lansare a noului sau album, Eminem ne spune acum si ce colaborari va include urmatorul sau material de studio. Fanii deja au inceput sa speculeze ca de fapt vom avea parte de un dublu disc.

Aparitia tracklist-ului a starnit o multime de reactii, fanii hardcore fiind nemultumiti de faptul ca include o multime de colaborari din zona pop, iar materialul lui Eminem s-ar putea transforma in ceva mainstream si mai putin hip-hop. Alti fani considera ca, de fapt, am avea parte de un album dublu, unul cu featuring-uri pop si altul cu artist din zona rap, mai ales ca zvonita piesa cu 2 Chainz nu a fost inclusa in tracklistul dat fanilor.

Primul single lansat oficial de Eminem a fost Walk on Water, in featuring cu Beyonce, iar pana acum a reusit sa urce pe locul 14 in Billboard Hot 100, in timp ce in clasamentul Hot R&B/Hip-Hop a urcat pana pe locul 6. Pana pe 15 decembrie, insa, mai e putin, asa ca vom putea sa ne lamurim ce ne-a pregatit Eminem cu adevarat.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns