MUZ FM

NEWS

Eminem a lansat „Untouchable”, ascultă aici noul single – AUDIO

Eminem continuă să fie cu degetul pe pulsul problemelor rasiale din SUA, prin noua piesă „Untouchable”. O melodie-comentariu social, această creaţie este al doilea single extras de pe viitorul album al rapperului din Detroit, „Revival”.

Eminem Revival Untouchable

La sfarsitul lunii trecute Eminem anunţa data de lansare a viitorului LP printr-o campanie ce părea să promoveze un produs farmaceutic, „Revival”. În spatele său era cu adevărat un doctor, dar nu în medicină, ci în muzică, Dr. Dre. „Untouchable” este o piesă foarte lungă pentru cerinţele moderne, nu e deloc radio-friendly şi are multiple schimbări de ritm. Arată că lui Shady nu îi păsa să fie comercial, ci să îşi ducă mesajul mai departe.

Noul release include şi un sample din hitul celebrilor ameţiţi Cheech and Chong, „Earache My Eye”. Marshall cântă despre privilegiul albilor, despre brutalitatea poliţiei şi trecutul sângeros al Statelor Unite. Nu se fereşte de teme precum exterminarea populaţiei indigene, de plantaţii şi cazuri precum Rodney Dangerfield sau Kaepernick. Odată cu lansarea acestui single, Eminem a făcut publică şi coperta noului disc (imaginea de mai sus).

E o imagine oarecum amuzantă, dar şi tragică, cu Marshall ţinându-şi faţa în palmă, pe un fundal cu steagul Americii. Un fel de „auto face palm” după ce Trump a fost ales. Eminem a fost unul dintre cei mai vocali critici ai noului preşedinte american, realizând câteva piese şi un freestyle care îl atacă.

„Revival” soseşte pe 15 decembrie şi include colaborări cu Ed Sheeran, Pink, Alicia Keys, dar şi celebrul duet cu Beyonce, pe piesa „Walk on Water”.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns