MUZ FM

NEWS

Eminem, Cardi B, 50 Cent, pe noul album al lui Ed Sheeran. Când va apărea pe piaţă

Cântăreţii Eminem, Cardi B, 50 Cent, Justin Bieber şi Bruno Mars se numără printre vedetele cu care artistul britanic Ed Sheeran a colaborat pentru următorul său album, care va apărea pe piaţă la jumătatea lunii iulie, potrivit bfmtv.com.8 afişări

Imaginea articolului Eminem, Cardi B, 50 Cent, pe noul album al lui Ed Sheeran. Când va apărea pe piaţă

Eminem, Cardi B, 50 Cent, pe noul album al lui Ed Sheeran

Următorul album al lui Ed Sheeran, programat pentru lansare pe 12 iulie, se anunţă a fi unul eclectic, artistul britanic colaborând cu foarte multe nume mari din lumea muzicii: Bruno Mars, Justin Bieber, Cardi B, Camila Cabello, Eminem, 50 Cent, Chance The Rapper, Travis Scott şi Young Thug.

În luna mai, Sheeran a lansat primul single de pe „No.6 Collaborations Project”, o colaborare cu Justin Bieber. Piesa „I Don’t Care” s-a situat pe locul al doilea în topul Billboard Hot 100. La o zi de la lansare, clipul cu versurile piesei „I Don’t Care” a acumulat peste două milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Între timp, Ed Sheeran va veni în România, având programat un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 3 iulie.

Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani, deţine patru premii Grammy. El este considerat un fenomen al genului folk-pop şi a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran „Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

__________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns