MUZ FM

NEWS

Eminem lanseaza urmatorul single cu Rihanna si vorbeste despre MMLP!

Eminem a anuntat ca urmatorul sau single de pe albumul MMLP2 va fi colaborare sa cu Rihanna – The Monster. Rapperul si cantareata din Barbados au colaborat pana acum pe mai multe piese, iar The Monster va fi lansat oficial pe radio saptamana viitoare.

Riri si Eminem au lucrat impreuna nu doar la mega hitul Love the Way You Lie, dar si pentru continuarea acesteia, Love The Way You Lie (Part II) si Numb, piesa aflata pe albumul Unapologetic al cantaretei. The Monster e o noua piesa extrasa de pe albumul Marshall Mathers LP2, ce va aparea pe 5 noiembrie si despre care rapperul din Detroit a dat detalii intr-un interviu din revista Rolling Stone.

Eminem a precizat de titlul tine mai mult de nostalgie si ca fanii sai nu trebuie sa se astepte la o continuare a albumului lansat in 2000, insa e constient de faptul ca odata cu acest titlul vin si o multime de asteptari, mai ales ca MMLP e considerat cel mai bun material din cariera rapperului.

Calling it The Marshall Mathers LP 2, obviously I knew that there might be certain expectations. I wouldn’t want to call it that just for the sake of calling it that. I had to make sure that I had the right songs – and just when you think you got it, you listen and you’re like, ‘Fuck, man! I feel like it needs this or that,’ to paint the whole picture.”

Eminem a povestit si despre colaborarea cu producatorul Rick Rubin, pe care il vede un fel de Yoda datorita talentului sau de a lucra cu o multime de genuri muzicale.

“Getting with him was like, ‘Holy shit!’” Em said of the Def Jam founder. “As many genres of music that he is able to fuck with, he’s like Yoda. I couldn’t do it. You sit me there with a rock group, I don’t know the first fucking thing about banging on the drums.”

Rapperul a reusit deja sa starneasca ceva controverse in jurul sau din cauza piesei Rap God, in care are cateva versuri ce fac referire la minoritatile sexuale. Evident, diversi artisti au sarit sa il condamne, nefiind oricum prima oara cand Eminem naste asemenea reactii. In 2000 a fost criticat pentru Criminal, iar atunci a reusit sa impace spiritele aparand pe scena Premiilor Grammy intr-un show alaturi de Elton John.

Primul single de pe noul disc Eminem a fost Berzerk, o productie inspirata din vechiul hip-hop, in stilul Beastie Boys si produsa de Rick Rubin. Apoi, rapperul a lansat clipul pentru Survival, iar noi ne pregatim de aparitia acestui disc ce mai contine colaborari interesante.

Ce ziceti de alegerea piesei cu Rihanna drept urmator single? Credeti ca MMLP2 se va ridica la nivelul MMLP?

Lasă un răspuns