MUZ FM

NEWS

EMOŢIONANT! LP a lansat clipul noului single, vezi aici „No Witness” – VIDEO

LP ne prezintă o lume în care lucrurile nu sunt ceea ce par. Noul single al artistei se numește „No Witness” și este acompaniat de un videoclip ce atinge câteva subiecte sensibile ale zilelor noastre: homofobia, dependența de droguri, rasismul.

Clipul poartă semnătura PANAMÆRA, un studio de creație din Paris fondat în 2015 și orientat către o cinematografie ieșită din tipare. Grupul de creativi care lucrează în acest studio a coregizat și scurtmetrajul ”God is Gangsta” , al lui Kendrick Lamar.

No Witness” este o piesă compusă de LP împreună cu Ricky Luna și Mike Del Rio, un tânăr artist și producător american, care a lucrat anterior cu artiști precum Eminem, Christina Aguilera, Kylie Minogue și Selena Gomez. Melodia se regăsește pe albumul ”Lost on You”, lansat de LP în decembrie 2016. Discul a fost certificat cu platină în Polonia și Franța, și cu aur în Italia.

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”, urmat fiind, trei ani mai târziu, de „Suburban Sprawl & Alcohol”, material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. „Forever For Now” a fost primul ei album de succes, iar piesa „Into the Wild” a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify.

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns