MUZ FM

NEWS

Emoţionant! Vezi în ce ipostază adorabilă s-au lăsat fotografiate Madonna şi fiica ei, Lourdes – FOTO

Fiica cea mare a Madonnei a crescut atât de mult, încât nici chiar artistei nu-i vine să creadă cât de mult s-a schimbat. Cântăreața a publicat pe o rețea de socializare un colaj cu mai multe fotografii cu Lourdes, iar într-una dintre imagini, Madonna și „Lola” apar în două ipostaze diferite: în trecut, când Lourdes era mică, și în prezent, când a devenit adult.

Este o idee încercată de numeroase familii din întreaga lume, care a devenit un adevărat trend pe rețelele de socializare: ca părinții și copiii (care au devenit adulți) să se fotografieze în aceeași ipostază amuzantă în care au imortalizat momentul când erau mult mai tineri.

Au reimortalizat momentul din copilăria lui Lordes
Foto: Instagram/Madonna

Într-una dintre imaginile publicate pe Instagram, Madonna a încercat și ea această experiență și a rezultat un moment emoționant și amuzant, în același timp. În tablou, Lourdes apare pe când era micuță, stând pe burtica mamei. În prezent, „Lola” nu mai este nici pe departe atât de micuță ca atunci, dar totuși a încercat să rememoreze momentul din copilărie. „Mi-as dori ca timpul să se oprească pentru o clipă (o clipă mai îndelungată)”, a scris Madonna în descrierea colajului.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:click.ro

Lasă un răspuns