MUZ FM

NEWS

Enrique Iglesias, intr-o noua colaborare cu Pitbull. Cum arata videoclipul piesei „I’m a freak”

Enrique Iglesias si-a propus sa cucereasca cu orice pret topurile muzicale. Artistul a lansat piesa „I’m a freak”, o colaborare cu Pitbull.
Nu a trecut nici macar luna de la aparitia videoclipului „El Perdedor”, considerat unul dintre cele mai emotionante materiale lansate de Enrique Iglesias, ca artistul revine in atentia fanilor cu o noua colaborare si un nou material video.

Enrique Iglesias lanseaza videoclipul piesei „I’m a freak”, un featuring cu Pitbull.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca fiecare colaborare a lui Pitbull se transforma in hit peste noapte. Prin urmare, suntem indreptatiti sa credem ca Iglesias a dorit sa parieze pe o carte castigatoare atunci cand a ales sa faca echipa cu Armando Christian Pérez (Pitbull) pentru un nou proiect muzical.

Atat de multa incredere are Enrique in piesa „I’m a freak”, incat a decis sa o promoveze si printr-un videoclip. Materialul video este regizat de Collin Tilley si surprinde prin multimea de tinere sexy si lipsite de inhibitii prezenta in cadrele clipului.

Cu adevarat neasteptata este prezenta lui Skrillex in rolul unui DJ prezent la petrecerea celor doi artisti.

Piesa „I’m a freak” este produsa de The Cataracs si va fi prezenta pe discul cu numarul 10 din cariera lui Enrique Iglesias, numit „Sex + Love”. Albumul va fi lansat pe 18 martie.