MUZ FM

NEWS

Enrique Iglesias şi-a pus în cap spaniolii

Enrique Iglesias şi i-a pus în cap pe spaniolii din regiunea Galicia (N-V). Cântăreţul a primit de la guvern bani să promoveze ţinutul într-un clip, în care apar însă doar fete pe jumătate dezbrăcate.

Una au stabilit cu Enrique Iglesias şi alta a făcut cântăreţul latino. Oficialii regiunii autonome Galicia, situată în nordvestul Spaniei, i-au plătit starului spaniol 302.000 de euro pentru a promova locurile superbe din ţinut, în clipul piesei “Noche y dia”. Banii au fost daţi de guvern, în cadrul unui program al Ministerului Turismului.

În urma unei analize a imaginilor, autorităţile au avut un şoc: 80% din cadre sunt fie filmate în interior, fie arată fete îmbrăcate sumar, făcând masaj, alergând pe străzi sau ţopăind pe muzică.

Asta, în timp ce obiective turistice precum Catedrala din Santiago de Compostella, Farul din Cabo şi alte câteva imagini filmate în patru regiuni ale Galiciei sunt difuzate la începutul şi la finalul materialului, timp de 45 de secunde, fără muzică. Jurnaliştii comentează chiar faptul că e posibil ca pe posturile de profil să se taie secvenţele “mute”, practic banii contribuabililor fiind aruncaţi pe fereastră.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns